Снимки

Разгледайте снимки от нашите концерти, паради, лагери, походи и емоционални преживявания.

Marching Stars участвахме в тържественото шествие до метоха в гр. Златица по случай 143 години от обесването на Васил Левски.

Децата от Марчинг бенд „Marching Stars“ бяха част от тазгодишния Коледен концерт на СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Златица. По традиция той беше с благотворителна цел и събра над 2000 лв., с които ще бъдат подпомогнати деца в нужда. Бурни аплодисменти получиха изпълнителите на солови и камерни произведения:

На 1-ви октомври „Деня на Музиката“Marching Stars бяхме поканени от Община Ловеч да участваме във Фестивала на младежките духови оркестри и мажоретни състави. За нас беше вълнуващо преживяване да посетим наситения с история и културни забележителности гр. Ловеч и да представим нашата програма.

За втора година Маршируващите звезди на Златица бяхме поканени от Дънди Прешъс Металс Челопеч да поздравим миньорите с изпълненията си. В 14:00 часа, точно когато излиза смяната, започна и нашия парад на фона на индустриалния пейзаж във водещото рудодобивно предприятие у нас.

Децата от Marching Stars имаха честта и удоволствието да разгледат Музейко броени часове преди официалното му откриване. Наш гид сред многобройните образователни игри в най-големия детски научен център на Балканите беше Надя Захариева – Програмен директор „Изкуства и култура“ във Фондация „Америка за България“.

Marching stars пожелаваме на добър час на всички ученици през 2015 – 2016 учебна година.

В периода 20-27.08.2015г. се проведе летния ни подготвителен лагер „Слънчев бряг 2015“. Изпълнени с емоции, незабравими спомени, познания и развити социални умения, децата от състава ни са заредени с енергия за петия сезон на приключението Марчинг бенд “Marching Stars”.

На 12 август 2015 година, обявен от ООН за Международен ден на младежта, Българската асоциация на работодателите в областта на културата (БАРОК) и Граждански институт, организираха под патронажа на Министерството на младежта и спорта Национална конференция за достъпа на младите хора до култура.

По покана на Община Велинград и НЧ „Отец Паисий-1893“ "Marching Stars" участваха в откриването на „Велинградски празници на културата 2015“ заедно с Представителен младежки духов оркестър с мажоретен състав „Димитър Мечев” при НЧ „Отец Паисий -1893 „ – Велинград, духов оркестър от град Каламаря – Република Гърция и Представителен общински младежки Духов оркестър с мажоретен състав – гр.Троян.

По покана на Американската търговска камара "Marching Stars" за 4-ти път участва в тържеството в Американския колеж в София по случай Деня на независимостта на САЩ – 4-ти юли.

С изява в местността „Корминеш“ до с. Челопеч маршируващите звезди на Златица отдадоха почит на големия поет-революционер Христо Ботев и героите, дали живота си за свободата на България.

Marching Stars бяха поканени да изнесат своята програма на награждаването на футболния турнир на „Аурубис България“.

Marching Stars и женският народен хор „Златолира“ при НЧ „Христо Смирненски – 1889г.“ представиха Община Златица в концерта по повод Годишната среща на местните власти в Югоизточна Европа.

Marching Stars участвахме в тържественото изпращане на абитуриентите от Випуск 2015 от СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Златица.

Марчинг бенд „Marching Stars“ участва в честванията по случай 139 години от Априлското въстание в с. Петрич.

Екип на предаването “Преди обед” по бТВ направи репортаж за Маршируващите звезди на Златица за рубриката си “Най-готиният учител”.

Marching Stars участвахме в конкурса за извънкласни и извънучилищни дейности. „Ден на таланта“ под патронажа на Министъра на образованието и науката.

Снимки от официалното откриване на обновения център в с. Чавдар.

Marching Stars участвахме в заснемането на реклама на вестник Капитал. В главната роля бе актьорът Владо Пенев, познат ни от сериала на БНТ „Под прикритие“, както и бивш министър на културата.

По покана на Община Сопот Marching Stars изпълнихме нашата патриотична програма в навечерието на Деня на народните будители.

Марчинг Бенд „Marching Stars” проведохме нашия летен подготвителен лагер в Почивна база „Атия“. Заедно с нас бяха още 26 ученика от СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Златица и така групата ни беше съставена от 92 деца и 8 ръководители.

Марчинг Бенд „Marching Stars” проведохме нашия летен подготвителен лагер в Почивна база „Атия“. Заедно с нас бяха още 26 ученика от СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Златица и така групата ни беше съставена от 92 деца и 8 ръководители.

Marching Stars поздрави хората, работещи в рудник Челопеч по случай техния празник – 18-ти Август, Ден на миньора.

Marching Stars участваха в Международния северен фестивал на аматьорските театри в град Кнежа.

Marching Stars участваха на фестивала “Дни на музиката в Балабановата къща”. Парадът ни по многолюдната главна улица събра възхищението на пловдивчани.

За съжаление или не,…отпаднахме на полуфинал с 3 на 1 гласа от журито. Вашите гласове, обаче ни дадоха вярата, че това, което правим е истинско и си струва да продължаваме напред.

Горди сме, че за първи път Marching Stars участвахме в благотворителна кампания. Подкрепихме фондация “Нашите недоносени деца” в похода за популяризиране на каузата им в Борисовата градина.

Веднага след като отпаднахме от надпреварата, ни поканиха в предаването по бТВ „Преди обед“.

Най-вълнуващото преживяване в живота на всички ни до сега.

Уникална емоция и гордост да представим Златица на живо в национален ефир.

Това преживяване не можеш да си го купиш. Само ако си в бенда ти се случва.

Снимачен екип на бТВ дойде в училище да ни направи рекламен клип. Той ще се излъчи непосредствено преди участието ни на живо на 5-ти май.

Marching Stars са на полуфинал в “България търси талант”!!! Много сме щастливи и искаме да благодарим на всички, които ни подкрепяте. Този ден донесе една голяма победа за нас и се надяваме, че това е само началото.

Участват децата от Marching Stars Marching Band в ролята на ученици пионери и като пионерски оркестър с мажоретки.

Marching Stars бяхме одобрени и преминахме 1/8 финала в шоуто “България търси талант”!

Marching Stars се явихме на предварителен кастинг на телевизионното шоу „България търси талант“ по bTV. Представихме се отлично и сме одобрени за следващия кръг. Най-доброто предстои!

Marching Stars бяха поканени да споделят празника по случай 60 годишнината от основаването на Духов оркестър “Делчо Радивчев” към читалище „Виделина-1865“ – гр. Панагюрище.

Marching Stars спечелиха фенове от цял свят на Джаз фестивала в Банско и в курорта Аспровалта, Гърция. Изявите на нашия състав преминаха при небивал успех и показаха на света каква дейност кипи в град Златица.

По покана на Американското посолство Marching stars откриха изложбата "Дни на Чикаго в София". Парадът и представлението пред Народния театър "Иван Вазов" бяха аплодирани от много столичани и гости на столицата.

Marching Stars изнесоха екстремен концерт в Американския колеж на тържеството на Американската търговска камара в Американския колеж в София по случай 4-ти Юли.

По покана на фондация „Азбукари“ Марчинг старс взеха участие в големия концерт „Вярвам в теб“ по случай деня на детето организиран в Южния парк в София.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.