Ела в Бенда

Happy_ParentsСемейният празник, на който прозвучава живата музика, изпълнена от любимите деца, внася възторг у всички. Дори само тази причина е достатъчна за изключително позитивното отношение на родителите към MARCHING BAND. Впечатлението е голямо, понеже децата демонстрират способности, надскачащи родителските очаквания. А радостта от градивното развитие на детето им е огромна.

 

 

 

 

 

Престиж за училището

school_prestigeПрестижът на училището сред обществото автоматично се покачва с няколко пункта, ако в него се провежда толкова възпитателна и интелигентна дисциплина като MARCHING BAND. Това се дължи на няколко фактора:

• Бляскавата идентичност, която прави училището разпознаваемо. Емблемата, цветовете и дизайна на униформите, утвърждаващи институционалния му характер.

• Няма човек, който да не се възхити и силно впечатли от уменията, придобити от децата. Обществото е настроено изключително положително към такава изява.

• Световната традиция на училищните оркестри, поддържана до неотдавна и в българските училища.

• Участието на училището на различни форуми е допълнително подкрепено от изявата на неговите ученици, превръщайки го в център на самия форум.

Подобен род дейност дава допълнително самочувствие на всички – пряко или не пряко свързани с училището. Именно тази увереност кара ученици и преподаватели да се похвалят извън училището с интересното занятие, което се провежда в тяхното учебно заведение, а наред с това и колко хубаво и модерно е то.

9 коментара

 1. Refl3X каза:

  Здравейте,искам да се включа в бенда 🙂 🙂

 2. Ивана Петрова каза:

  Изкам да се вклюа в бенда и да свиря на нещо се тая на какво. Може би на баритон. За да се свържем аз съм Ивана Петрова от 6 „Б“ клас и вие господине ми преподавате по музика. Ама ако е много трудно неискам да свиря. Дано получа отговор.

 3. spolex каза:

  IMA li mesta za malak baraban

 4. Band Director каза:

  Ще има места веднага щом приключи участието ни в „България търси талант“

 5. Ния Ганчева каза:

  Здравейте,
  Казвам се Ния Ганчева и имам силното желание да се включа в бенда. Имам опит във свиренето на баритон и 2 пъти на тромпет. Надявам се, че след като Marching Stars беше НЕчестно и необмислено изхвърлен от „България търси талант“ ще има място за мен. :))))) + ако може да се обсъди идеята за кастинг за бенда, защото „старите“ с това са си „заслужили“ местата. 😀

  • Band Director каза:

   Мила, Ния. Не разбрах точно коментара ти, но подозирам че си искала да се пошегуваш:) Относно конкурс за „новите“ в бенда. Припомням ти, че когато дойдох за първи път при вас не познавах никого и трябваше да направим конкурс. Сега провеждам „конкурс“ във всеки учебен час и съм наясно с възможностите на доста от децата.

 6. Ивана Петрова каза:

  Разбрах от моя съоченияка (Ива Хараламбева), че това лято 2015 на 20 Август ще ходите бенда на море. Затова има ли шанс да ме приемете в бенда за да ходя и аз на море. Требва ли да се плати нещо?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.